Trägårdsrensning, middag i solen, portvin och cigarr, mys nere på guldkusten, chill hos Malin

Jag, Malin och Thomas började dagen med att rensa plattorna på Malins bakgård från all mossa och ogräs som haft år på sig o växa till sig, Giggi kom och hjälpte till när hon slutat skolan. Vi rensade oxå blomrabatten som knappt syndes. De vart sjuk sto skillnad men de va hur trevligt som helst. Solen sken och enligt någon skum reklam från förra året så får man tydligen en jämnare bränna om man rör på sig i solen, dessutom sa Thomas att trädgårdsarbete ska vara den bästa vardagsträningen. Känner mig grymt duktig!
Efter en välbehövd dusch blev det middag på de ny rensade plattorna. Middagen bestod av sallad, vitlökskrocketter och en perfekt stekt tjock bit rostbiff med Malins mammas (tror de va mamma, kan ha varit mormor) svartvinbärssaft i vinglas. Till efterätt blev det Robusto cigarr med Grådask portvin.

Kvällsolen avnjöts nere vid Guldkusten med en härlig skara Sommelierer. Vissa grilla, andra picnicka och några drack bara portvin och rökte cigarr. Mysigt va det iaf! När solen försvann så avrunda vi kvällen hemma hos Malin med kaffe, kakor, rosévin, Riesling och Spotify.


Allt som allt en vanlig dag i hyttan. Man kan ju inte klaga

Kommentarer
» pixii

det var mammas saft. så jävla god. men det har vart en underbar dag idag. hoppas på många fler^^

2010-04-13 » 23:21:01
URL: http://pixiidoll.blogg.se/
» Sexuella tankar

Här händer det grejer

2010-12-16 » 17:31:31
URL: http://sexuellatankar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback