Rastlös som få!

Jag tror att jag har druckit för mycket kaffe idag för jag är helt speedad men jag orkar inte göra nåt åt saken. Har suttit med gruppen från 10 till halv fem idag och arbetat mer med B-uppsatsen. Det går framåt för oss men man blir ju helt cp i huvet tillslut. Det kommer vara så skönt när det här är över!

Förutom det så berättade Emil idag att volleybollen kommer ställas in för resten av terminen, vilket är sjukt trist! Men jag förstår honom dom har lagt de på en så knasig tid så folk har inte kunnat dyka upp. Jag hoppas verkligen att det startar igen till hösten!

På en helt annan not såg jag nyss att Lark rise to Candleford har startat igen så nu blir det dags att mysa ner sig i småby-livet på sena 1800-talet. Sjukt skoj!

Bakismonster!

Fy fan va jag mår dåligt idag! Jag förstår inte varför jag alltid ska bli så himla bakis >.< Idag ska jag nog bara ligga o dega i sängen hela dan! det enda som kan locka mig ifrån denna mjuka fyrkant är pizzan nere på direkten som jag bara måste köpa! Nej nu ska jag dö lite till!


Ps. Fick för mig att beställa lowriders nu så jag hoppas dom kommer snart!! Fina va??Vill klippa mig NU!!!

Jag är så taggad för o klippa mig och färga håret. Det suger appung att det är en hel vecka kvar på måndag innan jag har tid :( Hade tid på torsdag egentligen men då har jag så klart handledning så det gick inte. Men nu har jag iaf bestämt mig hur jag ska klippa mig och vilken hårfärg jag ska ha. Klippningen blir som jag hade i somras, typ. uppklippt och snelugg men behålla längden. Färgen blir röd lila, kommer bli så himla snyggt!

 

Typ så hade jag tänkt, vad tror ni? Blir det fint?


Jag klarade tentan!!!!!

Just nu är jag helt extatisk, jag klarade min organisationstenta på poängen!! Helt stört! Jag trodde verkligen inte det haha! Nu jävlar ska de skickas poäng till csn så dom kan sluta vara bitter fittor o ge mig lite pengar!!!

B-uppsats, inställda planer och sko-smärta

va på första riktiga handledningen idag för B-uppsatsen. Gick riktigt bra, jag är stolt över våran grupp. Vi hade skrivit mer än dom andra och förutom lite små korrekturer så va det vettigt det vi skrivit oxå. :) Nu blir det till att skriva klart ännu mer till nästa handledning. De e skönt att ligga före tidsplanen.

Skulle ha ätit tacos med Jenny och Malin ikväll men det vart ändrat till imorgon istället så nu ska jag bara vara duktig och städa lägenheten ikväll... eller ja, städa lite. Så mycket jag orkar! 

Just nu sitter jag med mina stackars fötter nedtryckta i ett par pumps med dubbla strumpor och ragg-sockor på. Gör sjukt ont men vad gör man inte för sina systrar? Det är tur att dom är fina iaf! Som tack tycker jag Jenny borde köpa mig det här armbandet från Humanity. De e ju 50% rabatt på den på campadre!Fan va irriterad jag blir!

Jag förstår verkligen inte hur csn tänker. Förstår dom inte att dom förstör folks framtider? Jag trodde hela deras uppgift var att göra det möjligt för människor att kunna ta uppehåll från sina jobb för att studera på högre nivåer. Deras nya striktare policy är ju helt åt helvete!! Så jävla tråkigt när folk måste ta studieuppehåll bara för att csn är dumma i huvet! Gah!!!

Nej nu ska jag på volleyboll och zumba för att avreagera mig lite!! Lätt att jag kommer visualisera csn som bollen idag!!


Ps. Massa kramar till Gi och jag hoppas att allt går bra för henne i Stockholm!!Sovmorgon!

Jag och min B-uppsats grupp bestämde oss för att ta sovmorgon idag. De var nog den bästa idén hittills! Inte för att jag sov särskilt länge men jag fick lite gjort nu på morgon. Lekte lite mer med bloggdesignen men tillslut ändrade jag bara bakgrunden... igen.... Nu ska ja göra mig fin för lektionen och kanske diska lite, men bara kanske!

Ps. Jag har typ blivit hel kär i Salvage clothing, Vill ha!!Bakgrund fixad?

Eftersom Mange så fint visad att min bakgrund såg cp ut så har jag försökt fixa den. Funkar den nu? Sträcker den sig över hela sidan eller är de nån som har en upplösning som gör att den visar en svart ram runt??

FÄRDIG!!

Okej så de vart ingen jätte makeover direkt, men lite bättre blev de väll? eller?
Så, update om mitt liv går rätt fort, B-uppsats är jobbigt och csn kan gå o dö!
Och nu måste jag gå diska och städa köket så jag kan fixa lite mat i magen.


Här igen

Fick ett sug o skriva lite, sen har jag fått ett antal klagomål på att jag inte gjort inlägg på ett bra tag. Jag e sjukt dålig jag vet. Men nu gör jag ett nytt försök och jag lovar jag ska försöka bättra mig!
Först och främst, fy va flickig o ful den här designen är! Måste fixas! Jag är ju inte direkt en rosa och gullig människa så de e ju lite skumt om min blogg är det.
Så iväg till design studion med mig hörs om en stund!